Keijzershof

Keijzershof ligt aan de zuidrand van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De wijk kijkt uit op het landelijke gebied en heeft een grote variatie aan woningen, in allerlei prijsklassen. De kindvriendelijke wijk bestaat uit vier gebieden. Ieder gebied heeft een andere architectuur en sfeer.

Centrum, Erven, Boszoom en Eilanden

‘Het Centrum’ is het gezellige hart van de wijk. Hier vindt u woningen en appartementen tussen winkels en horeca. ‘De Erven’ heeft een dorpse sfeer met een centrale speelplek. In ‘Boszoom’ liggen de diverse woonbuurtjes aan een groen wandel- en speelgebied en het hele gebied is autovrij. Het deelgebied ‘De Eilanden’ ligt aan de westkant aan de Plas van Buijsen en wordt nog ontwikkeld.

Voorzieningen

In winkelcentrum Keijzershof kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. De kinderopvang en twee basisscholen zijn op loopafstand. Deze zijn samen met een sporthal gevestigd in Het Nest. Woonzorgcentrum Weidevogelhof ligt vlakbij het RandstadRail station Pijnacker Zuid.

Bereikbaarheid

Als u met openbaar vervoer naar de stad wilt, maakt u gebruik van de RandstadRail metrolijn E. Ook bus 174 stopt in de wijk op haar route tussen Delft en Rotterdam. Via de uitvalswegen rijdt u binnen een kwartier naar Den Haag, Rotterdam of Delft!

www.keijzershof.nl

Artistimpression nieuwbouw woningen Boszoom, Keijzershof Pijnacker
← Nieuwbouw