Nieuwbouw

Zoekt u een energiezuinige eengezinswoning met zonnepanelen? Een ruime twee-onder-een-kapwoning? Of toch die vrijstaande woning met royale tuin?

Nieuwbouwlocaties

Pijnacker-Nootdorp heeft een ruim aanbod aan betaalbare koopwoningen. Bijvoorbeeld op de grote nieuwbouwlocaties Ackerswoude en Keijzershof.

Ook elders in de gemeente is er voldoende keuze aan nieuwe woningen in een dorpse of landelijke omgeving.

Bekijk de infographic

Arno van der Sande poseert samen met zijn vrouw en kind in een nieuwbouwwijk voor shoot Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp

Ackerswoude

Op een steenworp afstand van het levendige centrum van Pijnacker ligt de sfeervolle woonwijk Ackerswoude.

Rustig wonen in Brink en Landrijk

Ackerswoude heeft twee woonmilieus.  Het dorpse Ackerswoude Brink ligt het dichtst tegen het centrum aan. Winkels en voorzieningen liggen letterlijk op loopafstand. Het meer groene en rustige Ackerswoude Landrijk ligt daar omheen. In zowel Ackerswoude Brink als Ackerswoude Landrijk is het heerlijk rustig wonen in een sfeervolle en groene omgeving.

Lint naar het groen

Dwars door de wijk loopt een karakteristiek lint van water en een kenmerkende bomenrij met een fietsroute. Het lint is beeldbepalend voor de groene uitstraling. Vanuit de wijk bent u snel in de Groenzoom, een recreatiegebied ten noordoosten van Ackerswoude. Maar ook de binnensteden van Delft, Den Haag en Rotterdam zijn binnen handbereik. In vijftien minuten bent u zowel met de auto, als met openbaar vervoer in het centrum van deze steden.

www.ackerswoude.nl

Keijzershof

Keijzershof ligt aan de zuidrand van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De wijk kijkt uit op het landelijke gebied en heeft een grote variatie aan woningen, in allerlei prijsklassen. De kindvriendelijke wijk bestaat uit vier gebieden. Ieder gebied heeft een andere architectuur en sfeer.

Centrum, Erven, Boszoom en Eilanden

‘Het Centrum’ is het gezellige hart van de wijk. Hier vindt u woningen en appartementen tussen winkels en horeca. ‘De Erven’ heeft een dorpse sfeer met een centrale speelplek. In ‘Boszoom’ liggen de diverse woonbuurtjes aan een groen wandel- en speelgebied en het hele gebied is autovrij. Het deelgebied ‘De Eilanden’ ligt aan de westkant aan de Plas van Buijsen en wordt nog ontwikkeld.

Voorzieningen

In winkelcentrum Keijzershof kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. De kinderopvang en twee basisscholen zijn op loopafstand. Deze zijn samen met een sporthal gevestigd in Het Nest. Woonzorgcentrum Weidevogelhof ligt vlakbij het RandstadRail station Pijnacker Zuid.

Bereikbaarheid

Als u met openbaar vervoer naar de stad wilt, maakt u gebruik van de RandstadRail metrolijn E. Ook bus 174 stopt in de wijk op haar route tussen Delft en Rotterdam. Via de uitvalswegen rijdt u binnen een kwartier naar Den Haag, Rotterdam of Delft!

www.keijzershof.nl

Artistimpression nieuwbouw woningen Boszoom, Keijzershof Pijnacker
← Wonen