Heron

Bedrijvenpark Heron ligt direct aan de snelweg A12 bij het Prins Clausplein en is daarmee prima ontsloten. Een goede locatie voor bedrijven die lokaal, regionaal of (inter)nationaal opereren. Bedrijvenpark Heron is zichtbaar vanaf de A12 en de metro en aantrekkelijk ingericht als zichtlocatie. Bedrijven tot en met milieucategorie 4.2 zijn van harte welkom op dit representatieve bedrijvenpark. Er zijn kavels van verschillende grootte beschikbaar. De ligging garandeert een snelle verbinding met de Randstad, Rotterdam The Hague Airport, TU Delft, de dependance van de Universiteit van Wageningen in Bleiswijk en Inholland in Den Haag. Via de eigen metrohalte Nootdorp is Den Haag Centraal binnen 10 minuten en Rotterdam Centraal binnen 20 minuten te bereiken.

Heron is een goede uitvalsbasis voor lokaal, regionaal én (inter)nationaal opererende bedrijven t/m milieucategorie 4.2. Het bedrijvenpark heeft een representatieve en duurzame uitstraling en biedt ruimte voor diverse soorten bedrijvigheid. Van productiebedrijven tot (kleinschalige) kantoorpanden voor zakelijke dienstverleners. Om te kunnen inspelen op uw wensen staat bij de kaveluitgifte flexibiliteit voorop.

Zichtlocatie aan de A12 met eigen metrohalte

Ondernemen Heron plattegrondHeron ligt vlakbij het Prins Clausplein, de A12 richting Utrecht, de A4 richting Schiphol en de A13 richting Rotterdam. Vanuit de eigen metrohalte (Metrolijn E, halte Nootdorp) staan bezoekers en medewerkers binnen 10 minuten op Den Haag Centraal (6x per uur) en binnen 20 minuten op Rotterdam Centraal (6x per uur).

Representatieve uitstraling

Goede bedrijfshuisvesting is van groot belang voor elke onderneming. Hierbij staat Heron voor de kwalitatieve beleving van een hoogwaardig bedrijventerrein. Er is geïnvesteerd in een optimale ruimtelijke opzet waarbij de landschappelijke inpassing in één lijn is gebracht met functie en gebruik.

Vlakbij universiteiten en hogescholen

Naast klanten en personeel is ook kennis goed bereikbaar in de regio. De TU Delft, de dependance van de Universiteit van Wageningen in Bleiswijk en Inholland in Den Haag bieden u kennis en een ruime poule van stagiaires.

Verkavelingskaart
Beeldkwaliteitsplan
Bestemmingsplan

Uw persoonlijk adviseur

De gemeente Pijnacker-Nootdorp biedt ondersteuning in het proces van oriëntatie tot en met bouw. Uw persoonlijk adviseur helpt graag bij de zoektocht naar de juiste vestigingsplaats en neemt u veel werk uit handen. Hij weet wat er bij de aankoop komt kijken en heeft korte lijnen met de gemeentelijke afdelingen.

Projectmanager: Harm Renders
tel. 06-51634271
E-mail: h.renders@pijnacker-nootdorp.nl

Ondernemer op bedrijventerrein Heron
← Ondernemen