Boezem Oost

Bedrijventerrein Boezem Oost wordt ten noorden van Pijnacker gerealiseerd, aan het huidige bedrijvenpark Boezem West. Er is ruimte voor bedrijven in milieucategorieën t/m 4.2 en de kavels zijn variabel. Het gebied is ideaal voor lokaal en regionaal actieve ondernemers en bereikbaar via de A12 en A13. In 2018 krijgt het terrein met de aanleg van de Oostelijke Randweg direct toegang tot de N470 voor een snelle verbinding naar de A12 en A13.

Samen maken we uw plannen mogelijk! Het in 2016 vastgestelde bestemmingsplan voor Boezem Oost is daarom gericht op flexibiliteit en ruimte om te ondernemen. Uw persoonlijk adviseur Harm Renders helpt u verder.

Dichtbij Pijnacker Centrum

De ligging maakt Boezem Oost vooral interessant voor lokaal en regionaal opererende ondernemers. Het terrein ligt naast het goed draaiende bedrijvenpark Boezem West, dichtbij de dorpskern van Pijnacker.

Snelle aansluiting op A12 en A13

Bedrijventerrein De Boezem ligt op 5 minuten afstand van A12 en 6,8 km van TU Delft via de A13. U bereikt het terrein via de Katwijkerlaan en de Vlielandseweg. Met de aanleg van de Oostelijke randweg wordt een directe toegang naar de N470 gerealiseerd (oplevering verwacht in 2018).

Flexibele kavelgrootte

Boezem Oost is 22 hectare groot, waarvan 13 hectare uitgeefbaar. De kavelgrootte kan variëren, ook kleine kavels zijn mogelijk.

Ruime invullingsmogelijkheden

De milieucategorie op Boezem Oost varieert van 3.1 langs de randen tot 4.2 in het midden. Daardoor biedt het terrein plaats voor verschillende bedrijvigheid: van lichte industrie tot ambachtelijke- en bouwbedrijven en van groothandel tot agro-gerelateerde bedrijven.

Ruimtelijke documenten

Kavelkaart Boezem Oost
Beeldkwaliteitsplan Boezem Oost

Uw persoonlijk adviseur

De gemeente Pijnacker-Nootdorp biedt u ondersteuning in het proces van oriëntatie tot en met bouw. Uw persoonlijke adviseur helpt u graag bij uw zoektocht naar de juiste vestigingsplaats en neemt u veel werk uit handen. Hij weet wat er bij de aankoop komt kijken en heeft korte lijnen met de gemeentelijke afdelingen.

Projectmanager: Harm Renders
tel. 06-51634271
E-mail: h.renders@pijnacker-nootdorp.nl

 

Ondernemer op bedrijventerrein Boezem Oost
← Ondernemen