Ligging

Pijnacker-Nootdorp is een gezellige, landelijke gemeente in de Randstad. Deze populaire groeigemeente bestaat uit de dorpskernen Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw.

Groen gelegen, stad dichtbij

Het is een heerlijke plek om te wonen. De rust en groene ruimte van een dorp, maar met een divers aanbod aan winkels. En dicht bij de steden Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer.

Actieve ondernemers

Ondernemers profiteren van de goede verbindingen met deze steden. Ook het vliegveld Rotterdam The Hague Airport is dichtbij. Pijnacker-Nootdorp is een goede plek om uw bedrijf te vestigen. U zult snel contact kunnen leggen met de vele actieve ondernemers van Pijnacker-Nootdorp.

Jongetje met bal op wandelpad bij Dobbeplas

Bereikbaarheid

Pijnacker-Nootdorp ligt centraal in het groene gebied tussen Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer.

Auto

De gemeente wordt prima ontsloten door rijkswegen A12, A13 en A4, en de provinciale weg N470. Parkeren in Pijnacker is meestal gratis en bij winkelcentra maakt u gebruik van de parkeergarages.

Openbaar vervoer

De metro heeft drie stations in de gemeente: Pijnacker-Zuid, Pijnacker Centrum en Nootdorp. Op deze stations stopt metrolijn E, die u comfortabel en binnen 20 minuten naar Rotterdam Centrum, Den Haag of Zoetermeer brengt. Ook met de bus is de gemeente goed bereikbaar. Daarnaast rijdt de buurtbus elk uur een ronde. Rotterdam The Hague Airport is met de auto vanuit Pijnacker binnen een kwartier te bereiken, of binnen een half uur met de bus. Voor alle actuele reistijden, kijk op www.9292.nl.

Informatie over de ligging en de bereikbaarheid van Pijnacker-Nootdorp

Omgeving

Pijnacker-Nootdorp is omringd door natuurgebieden en weilanden. Daarom is het landelijk karakter in deze gemeente nog goed voelbaar.

Natuur en recreatie

Verken de uitgebreide paden door natuur- en recreatiegebied Buytenhout. Roei door het waterrijke groengebied De Groenzoom. Of fiets door de groene polders in het buurtschap Oude Leede.

Stedelijke voorzieningen

Pijnacker-Nootdorp ligt, goed bereikbaar, vlakbij Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer. Daarom biedt de gemeente makkelijk toegang tot vele stedelijke voorzieningen. Even naar de Erasmusbrug, het Haags Gemeentemuseum of snowboarden in Zoetermeer? Binnen een half uur bent u op locatie.

Ligging van Pijnacker-Nootdorp (Google Maps)

Boer Duijndam van Hoeve Biesland bij zijn koeien