RunBikeRun Pijnacker

Schoenen van hardlopers bij start wedstrijd.Op zondag 19 november kun je de deelnemers van De Viergang RunBikeRun Pijnacker weer aanmoedigen. De RunBikeRun is een crossduathlon wedstrijd die bestaat uit:

  • 5 km hardlopen (2 ronden van 2,5 km),
  • 20 km mountainbiken en
  • 2,5 km hardlopen (1 ronde).

Het loopparcours gaat over de Sportlaan, Noordweg en door het Bieslandse bos. Het fietsparcours strekt zich uit in de polders tussen Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Delft. Zowel het hardloopparcours als het fietsparcours is grotendeels onverhard. Zeker het fietsparcours kan flink blubberig zijn! Maar het is een prachtige route, die grotendeels door Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp loopt.

Het evenement wordt al weer voor de 28e keer georganiseerd door drie Pijnackerse sportverenigingen: De Viergang, de IJsvereniging en de Triathlon Vereniging. Ook dit is weer een goed voorbeeld van de initiatiefrijke verenigingen die onze gemeente rijk is. Want zij maken het wonen en recreëren hier zo aantrekkelijk.

Zelf meedoen?

De RunBikeRun is voor alle sportievelingen van 16 jaar of ouder. Er wordt gestart in een Wedstrijd- en een Recreantencategorie, met de klassementen Leeftijd, Geslacht en Solo/Duo.

Heb je interesse? Kijk op www.runbikerunpijnacker.nl en schrijf je in.