Kinderen openen fietslint Ackerswoude

Kom zaterdag 28 oktober naar de kinderfietsrace in Ackerswoude en moedig de kleintjes aan!

Om 13:00 uur verzamelen de kinderen uit de wijk Ackerswoude zich met hun fiets op het grasveld bij De Brink. Nu de straat is aangelegd krijgen de kinderen de eer het fietslint officieel te openen. En dat doen ze door mee te doen aan een heuse kinderfietsrace. Een speciale gast zorgt voor de warming up. Samen met Super Cindy openen de kinderen daarna het fietslint met een hoop kabaal.

U bent van harte welkom. De koffie staat klaar bij de start van de kinderfietsrace.

Wat is het fietslint?

Het fietslint loopt dwars door de wijk heen. Het vormt daarmee een snelle en veilige verbinding naar het station van Pijnacker en het centrum. Later krijgt de fietsroute via de noordkant van Ackerswoude ook verbinding met recreatiegebied De Groenzoom. De fietsbrug is hiervoor al aangelegd.

Rondleidingen

Nog niet bekend met Ackerswoude? Des te meer reden om zaterdag langs te komen. Want wethouder Piet Melzer opent deze zaterdag om 11.00 uur het nieuwe infocentrum. Daar kunt u een grote maquette van de hele wijk bekijken. Maar Ackerswoude live zien kan natuurlijk ook! Want van 12.00 tot 14.00 uur kunt u deelnemen aan een van de rondleidingen door de wijk.