Over ons

Gemeente, inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties: samen zetten we Pijnacker-Nootdorp op de kaart! We laten zien wat we te bieden hebben in deze mooie gemeente, en wat we hier nog aan toe kunnen voegen. Zo trekken we nieuwe bewoners, bezoekers en bedrijven aan. Dat is een mooie impuls voor de lokale economie! Zo is iedereen gebaat bij een sterke profilering van Pijnacker-Nootdorp. Doet u ook mee?

Stichting Promotie Pijnacker-Nootdorp i.o.

Wat maakt Pijnacker-Nootdorp zo’n goede plek om te wonen, ondernemen en te recreëren? Pijnacker-Nootdorp is een gezellige, landelijke gemeente gelegen in een weids groengebied midden in de Randstad.

De gemeente is alvast gestart met de promotie van ‘Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp’. Maar zoals we sámen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties onze positionering bepaald hebben, zo gaan we ook samen verder. Hiertoe wordt de Stichting Promotie Pijnacker-Nootdorp opgericht. Met hulp van een aantal werkgroepen zetten verschillende partijen hierin de promotie van Pijnacker-Nootdorp voort.

Natuurlijk doet u mee!

Als inwoner of ondernemer in onze gemeente wilt u ‘Natuurlijk’ samen met ons bouwen aan een sterke gemeente die veel te bieden heeft. Neem daarom deel in een van de werkgroepen Bewoners, Bedrijven of Bezoekers!

Meld u aan

Wilt u deelnemen in een werkgroep of meer weten over de stichting in oprichting? Neem contact op met een van de kwartiermakers :

Eva van der Bruggen,
e-mail e.vanderbruggen@natuurlijkpn.nl.
Telefoon 06 24095902

Adriaan Schutte,
e-mail a.schutte@natuurlijkpn.nl.
Telefoon 06 51485398

← Contact