6 december 2018

Uitgelicht: Grand Café 1837

Grand Café 1837 is gevestigd in een ruim 300 jaar oude boerderij in het hart van Nootdorp. In de 19de eeuw woedde er een felle brand in de dorpskern van Nootdorp waarbij het voorstuk van het pand geheel afbrandde. In 1837 werd de boerderij herbouwd en zo werd het café 15 jaar geleden Eetcafé 1837 genoemd door de huidige eigenaar Kim Kleijweg. ”En sinds dit jaar heeft het restaurant weer een nieuwe naam gekregen, namelijk Grand Café 1837. Met die nieuwe naam komt het karakter van het restaurant en de uitbreiding veel beter tot zijn recht.”

Multifunctionele locatie

Sinds 4 jaar is de hele boerderij eigendom van Kim Kleijweg. Het Grand Café, het heerlijke terras en de prachtige Boerenstal vormen een mooi geheel. Met de komst van ‘de Boerenstal’ biedt Grand Café 1837 uitgebreide opties voor het houden van feesten, bruiloften en walking dinners. ”Mede door de prima eigen parkeergelegenheid, het prachtige privé terras, de sfeervolle ambiance en de veelzijdigheid in mogelijkheden hebben we inmiddels veel gasten mogen verwelkomen.” Kortom, een grandcafé voorzien van veel comfort en gezelligheid! En dan hebben we het nog niet eens over de gerechten gehad!

De kaart

Sinds dit jaar staat de keuken van Grand Café 1837 onder de leiding van de Pijnackerse Executive Chef Mike van Rheenen. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat de uitgebreide dinerkaart 4 keer per jaar wisselt. Samen met de Josper-grill (een binnen BBQ) en de OFYR (een buiten BBQ) worden er het hele jaar door heerlijke vis-, vlees- en groentegerechten bereid. Het lievelingsgerecht van Kim Kleijweg is de bavette in de Josper-grill. ”Dit gerecht beveel ik iedereen aan! Mooi graan gevoerd rundvlees voor 2 personen dat wordt geserveerd op een eigenhoutenplank. Het is ook eens een andere vorm van dineren.”

Wat vinden bezoekers?

Op Iens.nl scoort Grandcafé 1837 een 8,0.

Vriendelijk personeel dat ook goed de gasten in de gaten houdt of alles naar wens is. Heel fijn getafeld, heerlijk en ruim voldoende gegeten en van een gezellige avond genoten.”

”Mooi gepresenteerd, veel variatie en fantastisch van smaak.”

Meer info over Grand Café 1837

https://grandcafe1837.nl/

Grand Café 1837 de boerenstal

< Alle nieuwsberichten