6 november 2018

Ackerswoude Najaarsfair 10 november

Dat het gezellig wonen is in Pijnacker-Nootdorp, blijkt maar weer met de Ackerswoude Najaarsfair op zaterdag 10 november! Tijdens deze Najaarsfair is er van alles te doen in Ackerswoude voor jong en oud! Struin langs de marktkraampjes langs het Lint van Ackerswoude en bezoek het natuurlijke speeleiland.

Langs het Lint van Ackerswoude vind je op 10 november een variantie aan marktkramen. Aan het einde van het lint ligt het natuurlijke speeleiland. Hier kunnen kinderen lekker ravotten en mooie hutten bouwen. Uiteraard worden ook de ouders in de watten gelegde met een leuke activiteit naast het eiland.

Start verkoop Landrijk 11

Voor wie graag in Ackerswoude komt wonen, zijn er vanaf 10 november weer nieuwe woningen te koop! Kom tussen 11.00 en 13.00 uur langs in het informatiecentrum voor meer informatie.

Met de trein door Ackerswoude

Vanaf het informatiecentrum aan de Monnikenweg 2 kun je onder andere tijdens de Najaarsfair op het gezellige treintje van de Oranjevereniging stappen en een rondrit maken door de wijk.

Marktkraam

Vind je het leuk om zelf met een marktkraam langs het lint te staan? Dat kan! De huurprijs voor een marktkraam bedraagt €25,- en aanmelden kan via ackerswoude@gmail.com.

Meer info over de Ackerswoude Najaarsfair

www.ackerswoude.nl

Ackerswoude een natuurlijke keuze

< Alle nieuwsberichten