3 november 2018

Natuurexcursie Groenzoom 14 november

Pak je wandelschoenen en verrekijker uit de kast en doe mee aan de natuurexcursie door een van de bijzondere natuurgebieden van Pijnacker-Nootdorp! Op woensdag 14 november neemt beheerder Cor Noorman je mee langs de brede rietkragen van de Groenzoom. Tijdens de excursie wandel je langs het brede water waar elk najaar verschillende vogel- en eendensoorten uit Noord-Europa en Rusland verblijven, zoals de krakeend en pijlstaart. Wil je deelnemen? Meld je voor 7 november aan door een mail te sturen naar beheer@degroenzoom.nl.

Meer info over de natuurexcursie door de Groenzoom

www.degroenzoom.nl/algemeen/agenda-3/natuurexcursie-de-groenzoom-doortrekkers-en-wintergasten/

beheerder legt uit over natuurgebied Groenzoom tijdens natuurexcursie

< Alle nieuwsberichten