3 oktober 2018

Kortebaandraverij Nootdorp 7 oktober

Snuivende paarden, zoevende sulky’s. De spanning hangt in de lucht, want wie wint die felbegeerde trofee? De strijd om de Zilveren Zweep barst weer los tijdens de Kortebaandraverij op zondag 7 oktober 2018. Waag een gokje en ervaar de sensatie tijdens de spannende ritten.

Tweede kans

Nootdorp kent een lange traditie op het gebied van paardensport en in het bijzonder de drafsport. De jaarlijkse kortebaandraverij is niet meer weg te denken uit de Nootdorpse kermisweek. Deze zomer werd de draverij echter afgelast wegens de tropische temperaturen op 7 augustus. Gelukkig is de Stichting Nederlandse Draf- en Rensport bereid gevonden het evenement in Nootdorp alsnog op 7 oktober te laten plaats vinden. Dus was je in augustus op vakantie, dan krijg je nu een tweede kans om het spektakel mee te maken!

Meer over de kortebaandraverij

kortebaannootdorp.nl

Paarden met koetsen tijdens de Kortebaandraverij in Nootdorp

< Alle nieuwsberichten