12 september 2018

Cultureel weekend De Verbeelding 29-30 september

Duik in het feest dat Verbeelding heet! Geniet van de kunst, de optredens en de bijzondere locaties. Want wanneer zie je nou een optreden in een kersenkas of beklim je de scheve toren van de Dorpskerk?

Op zaterdag en zondag 29 en 30 september organiseert Stichting De Verbeelding opnieuw een kunst- en cultuurroute door Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede. Na het geweldige succes van vorig jaar, wil men er dit jaar een nog groter en mooier evenement van maken. De Verbeelding bestaat dit jaar tenslotte 25 jaar!

Kunstenaarsmarkt

Op de markt in Pijnacker is het feest, met tientallen kraampjes waar je de meest kunstzinnige spullen kunt bekijken en kopen. Een gezellige markt volop muziek, hapjes, drankjes en gezelligheid.

Route langs de mooiste plekjes

En verspreid over de hele gemeente exposeren kunstenaars op de mooiste locaties. In kerken, boerderijen, mooie tuinen, een molen of in een restaurant bijvoorbeeld. En biedt de locatie voldoende ruimte, dan vinden er ook optredens met zang, muziek, dans of theater plaats.

Al bijna 25 jaar is het mooi weer aan het eind van de maand september. Daarom wordt een fietsroute uitgezet langs alle locaties.

Het hele programma vind je op www.deverbeelding.nu.

Poster De Verbeelding Cultureel weekend Pijnacker-Nootdorp 29-30 september 2018

De Verbeelding Pijnacker-Nootdorp 25 jaar

< Alle nieuwsberichten