4 september 2018

Veldwerk Halve Marathon Oostland

Nieuwe uitdaging nodig? Loop dan op 9 september de Veldwerk Halve Marathon Oostland! 21,1 kilometer door de kernen van Pijnacker, Berkel, Rodenrijs, Bergschenhoek en de Groenzoom. Een ware prestatie! Is dat net wat te ver? Doe dan mee aan de prestatieloop van 5 of 10 kilometer. En voor de echte beginner is er de kidsrun.

Heb je je nog niet ingeschreven?

Inschrijven kan nog tijdens het wedstrijdweekend.

Start/finish in Pijnacker Centrum

De start en finish zijn in Pijnacker op loopafstand van metrohalte Pijnacker Centrum. Onderweg juicht een enthousiast publiek je toe en na afloop ontvang je een mooie medaille als herinnering. Natuurlijk zijn er onderweg een aantal waterposten. Je loopt voornamelijk over verharde wegen. Alleen in de Groenzoom zijn wat kilometers half verhard.

Meer over de Veldwerk Halve Marathon Oostland?

Krijg je er al zin in? De routes vindt je op www.halvemarathonoostland.nl/routes

Schoenen van hardlopers

< Alle nieuwsberichten