7 augustus 2018

Kermisweek Nootdorp

Net als vele Nootdorpers hou jij natuurlijk de eerste volle week van augustus vrij in je agenda. Want dan is de Kermisweek, bomvol met gezellige activiteiten voor jong en oud! Bezoek de kermis, doe mee aan een van de vele sportieve wedstrijden, praat bij met vrienden op het terras of leef je uit in de feesttenten. Het spectaculaire vuurwerk op zaterdagavond lijkt een mooie afsluiter, maar zondags gaan we gewoon nog even door.

Woensdag start kermis

Van woensdag 8 t/m zondag 12 augustus is de kermis dagelijks geopend, maar er valt nog veel meer te beleven:

  • viswedstrijd
  • spellenmiddag
  • zomerterras met optredens
  • dartkampioenschappen
  • wielerronde
  • kanovaren
  • beachvolleybaltoernooi
  • bloemschik- en komkommersorteerwedstrijden
  • pannenkoeken eten
  • diverse feestavonden

Traditioneel start de kermisweek op dinsdag met de Kortebaandraverij, maar die is dit jaar helaas door de hitte geannuleerd. Gelukkig zijn de voorspellingen voor de rest van de week prima, dus kom naar Nootdorp en ervaar de dorpse gezelligheid!

Meer over de kermisweek

Het volledige programma met tijdstippen en locaties vind je op de website van de Oranjevereniging Nootdorp.

Moeder met kind in kermisattractie

< Alle nieuwsberichten