25 juli 2018

Uitgelicht: Trattoria Rodolfo

Risotto met aardbeien en prosecco of forel met abrikozen? “Je moet wel een beetje gewaagd durven zijn.”, aldus chef Carmine Esposito. Bij Trattoria Rodolfo in de Dorpsstraat in Nootdorp vind je dan ook geen pizza’s. Met pure en eerlijke producten maakt de chef verrassende Italiaanse gerechten.  Als hij over zijn bijzondere recepten praat, gaan zijn ogen glimmen: de passie straalt er vanaf!

Specialiteit? Afwisseling!

“Onze specialiteit? Dat is onze maandelijks wisselende kaart.”, vertelt de chef trots. Zijn dochter Martiana beaamt dat: “Toppers als de tonijnfilet en de in de grote kaas bereide tagliolini zul je vaak op de kaart terugvinden. Maar je kunt bij ons inderdaad altijd iets nieuws proeven.”

Wat vinden bezoekers?

Op Iens.nl scoort Trattoria Rodolfo een 9,1.

“Zeer vriendelijke en persoonlijke ontvangst. Het menu werd doorgesproken en de geadviseerde tonijn was werkelijk subliem. Dat alles in een gezellige ambiance in het oude centrum van Nootdorp. Aanrader!”

“Alle ingrediënten voor heerlijk avondje uit. Vooral persoonlijk doorspreken van de menukaart was een gave beleving met maatwerk in keuze.”

Meer over Trattoria Rodolfo

www.trattoriarodolfo.nl

Martiana en Carmine Esposito voor hun restaurant Trattoria Rodolfo in Nootdorp

< Alle nieuwsberichten