16 juli 2018

Boezemzoom: sporten, spelen en ontspannen

Pijnacker-Nootdorp heeft er een bijzonder recreatiegebied bij! Op woensdag 11 juli is De Boezemzoom geopend. Een mooi recreatiegebied waar je hele gezin heerlijk kan sporten, spelen en ontspannen in het groen.

Sport en spel voor het hele gezin

De Boezemzoom ligt tussen de nieuwe woonwijk Ackerswoude en bedrijventerrein De Boezem, dus dichtbij het centrum van Pijnacker. Het park wordt omgeven door beekjes, dus de kinderen kunnen lekker in en om het water spelen. Ook volwassenen kunnen zich uitleven: doe bijvoorbeeld een bootcamp-sessie op de sporttoestellen. Zelfs aan je huisdier is gedacht, want die kan heerlijk ravotten op het speciale hondenstrandje.

Kinderen vissen in waterval recreatiegebied Boezemzoom Pijnacker

Kinderen en volwassenen krijgen bootcamples in recratiesgebied de Boezemzoom Pijnacker.

< Alle nieuwsberichten