4 juli 2018

Ontmoetingsplek in Ackerswoude

De Brink in Ackerswoude wordt een herkenbare plek voor en door bewoners om te genieten en elkaar te ontmoeten. Dit voorjaar is de plek ingericht. Tijdens Boomfeestdag in maart plantten enthousiaste kinderen uit de buurt een aantal fruitbomen en een markante walnootboom met een boombank er omheen. Ook zijn er oeverbankjes geplaatst en er ligt een boomstam om te klauteren. Het gras begint nu op te komen en het gaat op een gazon lijken. Zo krijgt De Brink deze zomer zijn echte groene karakter.

Pluktuin

“Pluktuin aan de Brink wordt een hele leuke ontmoetingsplek. Een plek waar bewoners elkaar ontmoeten maar ook een plek waar vlinders, egels en bijen welkom zijn.” Lees het interview met vrijwilliger Joshua op de website van Ackerswoude.

Vader en zoon planten viooltjes in de pluktuin aan de Brink in Ackerswoude Pijnacker

< Alle nieuwsberichten