2 juli 2018

Happen en Stappen tijdens jaarmarkt Nootdorp 7 juli

Vergaap je aan mode, trendy artikelen, fruit en gadgets tijdens de Nootdorpse jaarmarkt op zaterdag 7 juli. Terwijl je flaneert langs de zeventig kramen, kun je ook nog genieten van de zomereditie van Happen en Stappen.

Van 10.00 uur tot 17.00 uur kun je terecht op de gezelligste markt van Nootdorp, op het Paradeplein en omliggende straten. Laat je verleiden om een lekker terrasje te pakken en bij te praten met dorpsgenoten, want de kinderen kunnen zich intussen uitleven op de kop van jut en in de draaimolen.

Happen en Stappen – zomereditie

De jaarmarkt wordt gelijktijdig gehouden met het evenement Happen en Stappen, ook in de Parade. Op deze zomerse zaterdagmiddag kun je meegenieten van overheerlijke, speciaal voor jou gemaakte hapjes. Want je krijgt namelijk 4 zeer smaakvolle tapas, inclusief 2 drankjes, zodat je kunt genieten van de fantastische restaurants in de Parade. Meld je aan op www.happen-en-stappen.nl.

Meer info over de Jaarmarkt Nootdorp

www.oranjeverenigingnootdorp.nl/jaarmarkt

Bezoekers van jaarmarkt Nootdorp voor een kraam met snuisterijen.

< Alle nieuwsberichten