16 mei 2018

Dobbe Lentefestival 26 mei

Geniet jij ook zo van de lente? Die dikke knoppen aan de bomen, fris groen gras en warme zonnestralen? We kunnen niet wachten om dit samen te vieren op het Dobbe Lentefestival op zaterdag 26 mei. Een nieuw evenement in Pijnacker-Nootdorp voor het hele gezin.

Samen sportief en recreatief

In de afgelopen jaren is de gemeente Pijnacker-Nootdorp hard gegroeid. Het Dobbe Lentefestival zorgt ervoor dat inwoners uit alle wijken en kernen samenkomen; nieuwkomer of geboren en getogen in de gemeente, scholier of hier werkend, oud of jong …. Reserveer daarom zaterdag 26 mei alvast in je agenda! Het wordt een spectaculair sportief en recreatief evenement, vol vermaak!

Doe mee, vier de lente!

Het Dobbe Lentefestival brengt bewoners, bedrijven en bezoekers op een sportieve en ontspannen wijze met elkaar in contact. En dat onder het genot van een hapje, drankje, muziek en diverse optredens. De Stichting Pijnacker-Nootdorp Marketing omarmt het evenement, ook financieel, net als vele sponsoren. En heel concreet: een deel van de opbrengst gaat als schenking naar Jeugdland Pijnacker, de Nootdorpse vakantieweek en VONK, het VUmc Onderzoek naar Kinderkanker.

Het Dobbe Lentefestival vieren we samen!

Dus zet ‘m alvast in je agenda en check www.dobbelentefestival.nl voor het complete programma! De organisatoren zijn ook nog op zoek naar sponsoren en vrijwilligers. Aanmelden kan via info@dobbelentefestival.nl.


< Alle nieuwsberichten