15 mei 2018

Foodfeest 2e Pinksterdag

Het is een zonnige tweede pinksterdag, 21 mei 2018. Je fietst richting Delftse Hout op weg naar de groene weilanden van Hoeve Biesland. In de verte klinkt live muziek, het ruikt naar eten uit het verre Oosten, bijzondere vegetarische burgers, Crepes uit Bretagne en verse koffie. Er is genoeg ruimte om neer te ploffen in het hoge gras, het bier staat koud en oude en nieuwe bekenden vieren de lente. Welkom op Foodfeest!

Foodfeest

Op dit feest kun je zien waar je eten vandaan komt en hoe je eten klaargemaakt wordt. Op de moestuin van De Groenteboerin groeien verschillende groentes en kunnen kinderen een spannende speurtocht doen. Verderop leert Johan je hoe je de groentes kunt fermenteren. In de keuken van het Ongewenst Dier kun je leren hoe we dieren ontleden en bereiden.

Er is een streekmarkt met handgemaakte chocolade en speciale bieren uit Delft. Maar ook Italiaanse olijfolie en echte Hollandse Zeemansboter kun je er vinden.

Aan het eind van de dag zit je buik vol, zijn je boodschappentassen gevuld, heb je een lekker kleurtje op je toet en weet je alles over eten.

Meer info over Foodfeest

www.foodfeest.nl

foodfeest logo Hoeve Biesland Pijnacker-Nootdorp

< Alle nieuwsberichten