Lelijke gemeente? Echt niet!

Josse de Voogd bezocht bijna alle Nederlandse gemeenten. Ook Pijnacker-Nootdorp. Weliswaar alleen op doorreis met de RandstadRail, maar toch vertelde hij in een interview met RTL Nieuws dat hij onze gemeente “echt lelijk” vindt.

Dat konden wij toch niet over onze kant laten gaan. We zijn juist zo trots op onze groene gemeente!

 

 

 

 

 

 

 

Kwaliteit

Josse antwoordde dat het voor een gebied zo dichtbij de stad zeker kwaliteit heeft. En daar zijn wij het alleen maar mee eens. Waar vind je nog zoveel ruimte en groen, centraal gelegen, met alle voorzieningen van de stad binnen handbereik!

 

 

 

Op de fiets

En wat te denken van al die mooie recreatiegebieden! Talloze fiets- en wandelroutes brengen je naar de mooiste plekjes. Gelukkig beseft ook Josse dat je vanuit de trein misschien niet alles goed op waarde kunt schatten.

Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp!

Zelf zegt Josse dat de meeste mensen in het gebied tussen de stad en het platteland in wonen. Wij zijn zo’n gebied. Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp!