Natuurlijk wonen in Pijnacker-Nootdorp

De gemeente Pijnacker-Nootdorp biedt dorps wonen in een landelijke groene omgeving. U vindt hier een ruim aanbod aan huur- en koopwoningen, bestaande en nieuwbouwwoningen in verschillende prijsklassen. Ook zelfbouw op een vrije kavel is mogelijk! Ons slogan is niet voor niets Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp.

veilig en groen wonenVeilig en groen: Natuurlijk wonen!

In Pijnacker-Nootdorp is het heerlijk wonen. Hier woont u buiten, in ruime én betaalbare woningen met tuin. De kinderen groeien veilig op in een groene en landelijke omgeving. De basisschool ligt op loop en fietsafstand en er zijn diverse middelbare scholen in de nabije omgeving. Vanuit iedere plek in Pijnacker-Nootdorp bent u met de fiets binnen vijf minuten in de natuur.

“Pijnacker-Nootdorp is een gezellige, landelijke gemeente gelegen in een weids groengebied midden in de Randstad.”

Alles dichtbij

Een rijk netwerk aan fiets- en wandelpaden leidt u langs eeuwenoude polderlandschappen, bossen en plassen zoals de Dobbeplas, langs dorpse strandjes als de Delftse Hout, en door de natuur. En gaat u iets verder weg, dan staat u zo op een van de Zuid-Hollandse stranden. Pijnacker-Nootdorp ligt namelijk erg centraal in de Randstad.

Dat is ook handig voor uw werk of als u naar het theater wilt. Met de RandstadRail staat u binnen vijftien minuten in het centrum van Den Haag of Rotterdam. Ook Zoetermeer en Delft zijn binnen handbereik. Pijnacker-Nootdorp is ideaal als u rustig en landelijk wilt wonen, midden in de Randstad.

Kopen, huren of zelf bouwen?

Meer weten over kopen, huren of heeft u interesse in een vrije kavel? Op deze website vindt u alle informatie over het wonen en leven in Pijnacker-Nootdorp.